ტოლმა ვაზის ფოთოლში ტარხუნით

ტოლმა ვაზის ფოთოლში ძალიან პოპულარული კერძია საქართველოში. ჩვენ გთავაზობთ მის ერთ-ერთ

განსხვავებულ ვარიანტს.

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფოთლებს გადავავლოთ ცივი წყალი და შევაშროთ.

ხორცის ფარშს დავუმატოთ დაკეპილი ტარხუნა, გატარებული ხახვი, ნიორი, ბურღული ან ბრინჯი,

სანელებლები და კარგად ავურიოთ.

ვაზის ფოთლებს მოვაჭრათ ყუნწები და გადავახვიოთ ფარში.

ტოლმები მჭიდროდ ჩავაწყოთ სქელძირიან ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი,რომ ტოლმები კარგად

დაიფაროს, გავუწყოთ მარილი და ზემოდანაც მცირე  დიამეტრის ქვაბის სახურავი ან თეფში დავახუროთ

და ხელით დავაწვეთ.

ვხარშოთ საშუალო ტემპერატურაზე თავდახურული, სანამ ვაზის ფოთოლი დარბილდება.

ტოლმა ვაზის ფოთოლში ტარხუნით
4 (80%) 5 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცი ჩირით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი