ტატლისი

შემადგენლობა:

მომზადება:

სიროფი, შაქარი და წყალი დაბალ ცეცხლზე ავადუღოთ 15-20წთ. დაუმატოთ ლიმონის წვენი და კიდევ 2წთ ვადუღოთ მერე ჩავასხათ ჭურჭელში და დავდგათ რომ გაგრილდეს.
გავახუროთ ღუმელი 180გრ ზე , ტაფაზე გავადნოთ კარაქი.მაწონი, კვერცხი, 200გრ შაქარი და ვანილი და გამდნარი კარაქი მიქსერით საშვ სიჩქარეზე ავთქვიფოთ დაუმატოთ გამაფხვიერებელი და მანი და 2წთ კიდევ მოურიოთ მერე კი ჩავასხათ ცხიმწასმულ და ფქვილ მოყრილ ოთხკუთხედ ფორმაში და გამოვაცხო თ45 წთ სანამ ოქროსფერი არ გახდება. გადმოვიღოთ ფორმიდან და დავჭრათ რომბებად და მოვასხათ ნაჭრებს სიროფი გავაჩეროთ 1სთ და მერე მოვაყაროთ შაქრის პუდრი

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბეილისის მუსი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი