ტარტი ტირამისუ

შემადგენლობა:

მომზადება:

ტკბილი ცომი  მოამზადეთ მცირე 30 წთ-ის განმავლბოაში გააცივეთ. ცომ იმოამზდეთ 28 სმ დიამეტრტის ფორმაში, მოსახსნელი ძირით, გა გამოაცხვეთ. მზა ფირფიტა გასაგრილებლად დადგით,ამასობაში გულსართი მოამზადეთ. საშუალ ოზომის ჯამში მიქსერით ათქვფიეთ მასკარპონე, ნაღბი და შაქარი. ამ მასის ერთი მესამედი გამომცვარ ფირფიტას წაუსვით. პატარა ჯამში შერუიეთ  ყავა დდა ამარეტო. ნამცხვარი რამდენიმე წამით ამ ნაზავში ჩააწეთ და კრემწასმულ ფირფიტაზე დააწყვეთ. დარჩენილი კრემი კოვზით ზედა[პირს გადაუსივთ და მოასწორეთ. 2 საათით მაცივარში შედგით. სუფრასთან მიტანის წინ შოკოლადი მოაყრეთ.

ტარტი ტირამისუ

3 (60%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი