სულგუნის კვერები

შემადგენლობა:

მომზადება:

საკმარისად მარილიანი სა მაგარი სულგუნი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და მოვზილოთ ცომი ამოვლილი ინგრედიენების გამოყენებით. მაგარ ცომის მასას მივიღებთ, რომლისგანაც გავაკეთებთ პატარა, მოგრძო კვერებს. კვერები ჩავუშვათ ადუღებულ მარილიან წყალში. როცა ისინი წყლის ზედაპირზე ამოტივტივდებიან, გავაჩეროთ კიდევ 3-5 წუთი და ამოვიღოთ ფართო ჭურჭელზე. სუფრასთან მივიტანოთ კარაქთან ერთად.

 

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი