სპაგეტი ბადრიჯნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ რგოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი.

გავწუროთ, გავამშრალოთ ხელსახოცით და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ამავე ცხიმში

მოვშუშოთ კანგაცლილი და დაკეპილი პამიდორი წვრილად დაჭრილ ნიორთან ერთად, მოვაყაროთ

რეჰანის ფოთლები და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 10 წუთი. სპაგეტი მოვხარშოთ 3 ლიტრ მარილიან

წყალში,  გადავიტანოთ საწურში და გადავავლოთ ცივი წყალი. სპაგეტი გადავიტანოთ

სპეციალურ ჭურჭელში, მოვასხათ პამიდვრის სოუსი, გარშემო შემოვუწყოთ შემწვარი ბადრიჯნები

და მოვაყაროთ ყველი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიო ლორით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი