სიმინდის პუდინგი

 

გემრიელი და განსხვავებული პუდინგი.! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხარშული სიმინდისმ არცვლები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავასხათ რძე, დავდგათ ნელ ცეცხლზე

და მივიყვანოთ ადუღებამდე. ჩავუმატოთ მანის ბურღული,მარილი, შაქარი და ვხარშოთ 5-6 წუთი. მიღებული

მასა გავაციოთ 50 გრადუსამდე, დავუმატოთ კვერცხის გული, შემდეგ ათქვეფილი ცილა, ფრთხილად ავურიოთ.

გადავიტანოთ ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რაჭული ხაჭაპური



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი