საქონლის ხორცი ღვინის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცის ნაჭრები ჩაჭერით სიგანეზე და ამოავსეთ თითო ს.კ მდნარი ყველით. ბოლოები ისევ შეურიეთ ხის ჩხირებით.ფილეები შეწვით 2ს.კ კარაქში. მოაყარეთ პილპილი და მარილიბრენდი გაათბეთ, მოასხით ხორცს და მოუკიდეთ ცეცხლი. შემდეგ ფილეები ამოიღეთ ტაფიდან, გაახვიეთ პერგამენტის ქაღალდში და დადეთ სითბოში.ცხელ ტაფაში, რომელშიჩ ხორცი იწვებოდა, ცაასხით წითელი ღვინო და სოიოს სოუსი. დუთილით დაიყვანეთ ნახევრამდე,შეურიეთ ნაღები და დარჩენილი ყველი. კვლავ ადუღეთ შესქელებამდე. თან ურიეთ . დაუმატეთ პილპილი, მარილი და დარჩენილი კარაქი.სუფრასთან მიიტანის წინ ხორცს მოასხით ღვინის სოუსი და მიირთვით მოხარშულ კარტოფილთა ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სპაგეტი პამიდვრით ( ვიდეო)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი