სამარხვო ნამცხვარი

samarxvo anmcxvari

მომზადება:

1 ც მარგარინს დავუმატოთ 5 ჩ.ჭ ფქვილი, 1ჩ.ჭ შაქარი, ავკეპოთ დანით კარგად, დავუამტოთ 1 ჩ.ჭ წყალი, ვანილი, ცოტა მარილი და სოდა ძმრით. მოვზილოთ კარგად და დავამუშაოთ. ცომი არ უდნა მიგვეკრას ხელზე. გავყოთ ორ ნაწილად. პირველი ფენა დავაფინოთ ფქვილმოყრილ ჟარონაზე და დავახეხოთ 6ც  ვაშლი, და 5კოვზი შაქარი. დავაფინოთ მეორე ფენა და გამოვაცხოთ ნელ ტემპერატურაზე.

 

 

წაიკითხეთ სხვაც

bananis ruelti ბანანის რულეტი

ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი კესო ებალიძე says:

    ძალიან გემრიელია

  2. სახელი კესო ებალიძე says:

    gemrielia

დატოვეთ კომენტარი



მოგვიწონეთ Facebook-ზე ბევრი გემრიელი რეცეპტის მისაღებად!
აღარ მაჩვენო ეს ფანჯარა - უკვე მოვიწონე თქვენი გვერდი!