სამარხვო ნამცხვარი

samarxvo anmcxvari

მომზადება:

1 ც მარგარინს დავუმატოთ 5 ჩ.ჭ ფქვილი, 1ჩ.ჭ შაქარი, ავკეპოთ დანით კარგად, დავუამტოთ 1 ჩ.ჭ წყალი, ვანილი, ცოტა მარილი და სოდა ძმრით. მოვზილოთ კარგად და დავამუშაოთ. ცომი არ უდნა მიგვეკრას ხელზე. გავყოთ ორ ნაწილად. პირველი ფენა დავაფინოთ ფქვილმოყრილ ჟარონაზე და დავახეხოთ 6ც  ვაშლი, და 5კოვზი შაქარი. დავაფინოთ მეორე ფენა და გამოვაცხოთ ნელ ტემპერატურაზე.

 

 

წაიკითხეთ სხვაც

xendros nacmxvari ხენდროს ნამცხვარი

ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. სახელი კესო ებალიძე says:

    ძალიან გემრიელია

  2. სახელი კესო ებალიძე says:

    gemrielia

  3. ალექსანდრე says:

    რაარი ბიჟო ეს ?რათ ვარგა უი დედააა

დატოვეთ კომენტარი



მოგვიწონეთ Facebook-ზე ბევრი გემრიელი რეცეპტის მისაღებად!
აღარ მაჩვენო ეს ფანჯარა - უკვე მოვიწონე თქვენი გვერდი!