სამარხვო ნამცხვარი ჯემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, ზეთი, სოდა ძმრით ათქვეფილი,თბილი წყალი, ვანილი და კარგად ავურიოთ ხის კოვზით, შემდეგმომზადებული ცომი დავასხათ პერგამენდაფარებულ, ცხიმწასმულგამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ ცომზე კოვზით ერთმანეთისგანდაცილებით დავასხათ ჯემი, შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზეგაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 20–25 წუთისგანმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა ან ქოქოსის ფანტელები.

სამარხვო ნამცხვარი ჯემით
4.17 (83.33%) 18 votes



წაიკითხეთ სხვაც

იოგურტის ნამცხვარი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. თეკლე says:

    ძალიან გემრიელი და ადვილად მოსამზაებელი რეცეპტია

დატოვეთ კომენტარი