სამარხვო ალადიკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარს, შაქარს და მარილს დავასხათ თბილი წყალი და დავდგათ ასაფუებლად 5-10 წუთი.

შემდეგ დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, ვანილი და ავურიოთ. დავაფაროთ თავზე და დავდგათ სითბოში 30

წუთი. ცომი უნდა გაორმაგდეს მოცულობაში. არ მოვურიოთ, ისე ამოვიღოთ კოვზით და გამოვაცხოთ

ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიან. მიირთვით თბილი მურაბასთან, თაფლთან, ჯემთან ერთად.

 

სამარხვო ალადიკები
2.92 (58.33%) 12 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხლის სალათი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მარინა says:

    ძალიან კარგი რეცეპტია ბევრჯერ გავაკეთე ძალიან მომწონს
    კარგი რეცეპტია ძაააანნნნნნ…………………………….:* <3

დატოვეთ კომენტარი