რულეტი ყავის კრემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ სგუშონი, ვანილი, წყალი და ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი – ცომი უნდა გამოვიდეს ისეთი სისქის როგორიც ალადიკების ცომია. გამოსაცხობ ფორმაზე დავდოთ პერგამენტის ქაღალდი, წავუსვათ ქარაქი, დავასხათ მომზადებული ცომი, კოვზით შევასწოროთ ცომის ზედაპირი და გამოვაცხოთ 180 -200 გრადუსზე  15 წუთი. გამოცხობის შემდეგ ცოტა ვაცადოთ გაცივება და შემდეგ წავუსვათ  კრემი, გადავახვიოთ და თავზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა ან მოვასხათ შოკოლადის

მინანქარი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტორტი ''პრაღა''