რაგუ ცომის ”ქვაბში”

უგემრიელესი რაგუს განსხვავებული რეცეპტი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

ამ ინგრედინეტებით მოვზილოთ ელასტიკური ცომი და მაცივარში ერთი ღამე გავაჩეროთ. ცომი გავყოთ 2

ნაწილად. ერთი ნაწილი გავაბტყელოთ, მოვთავსოთ ზეთწასმულ საცხობ ლანგარზე. ზემოდან

მოვაყაროთ პამიდვრის დაჭრილი ჩირი, 1-2 კბილი

დაჭყლეტილი ნიორი, მოვაკუროთ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ ქინძი. შემდეგ ფენა-ფენა

დავაწყოთ 500 გ ხბოს ხორცი, მწვანე, უურკო ზეთისხილი, 3-4 დაჭრილი ქინძი. ცომი ქვაბის გვერდებივით

ამოვწიოთ, ზემოდან კი ცომის მეორე ნაწილი გადავაფაროთ და გამოძერწილი ფიგურებით მოვრთოთ.

რაგუ თავდაპირველად 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში ვაცხოთ. ნახევარი საათის შემდეგ  ცეცხლს 180

გრადუსამზე დავუწიოთ და დაახლოებით 1 საათი კიდევ გავაჩეროთ ღუმელში.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

პასკა ( ვიდეო)



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი