პომიდვრის საცივი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საშუალო ზომის  ხახვები დავჭრათ წვრილად და კარაქში ვხრაკოთ. ავიღოთ მწიფე, მაგრამ  მკრივი კანგაცლილი პამიდორი და 4-5 ნაწილად დავჭრათ. გამოვაცალოთ შიგთავსი და ეს ნაჭრები საწურზე მოვათავსოთ, რომ ზედმეტი წვენისგან დაიცალოს. შემდეგ ეს ნაჭრები ტაფაში ჩვაწყოთ ხახვთან ერტდ და მოვხრაკოთ. როდესაც პამიდორი მზად იქნება, გავაციოთ და გატარებული ნიგოზი შევურიოთ. ასევე შევურიოთ დანაყული ნიორი, პილპილი და მარილი. ფრთხილად ვურიოთ, რომ პამიდვრის ნაჭრები ძალიან არ ჩაიშალოს.

პომიდვრის საცივი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ინდაურის საცივი აჭარულად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი