ორცოხილები

შემადგენლობა:

მომზადება: 

კარაქი გაადნეთ და გააგრიელთ. აურიეთ ერთმანეთში შაქარი და შაქრიანი ვანილი.სამუშაო ზედაპირზე მოაყარეთ შაქარი და ცომი ოთკუთხედად გააბრტყელეთ.(დაახლ:30-30)წაუსვით ცომს კარაქი და მოაყარეთ შქრის ნახევარი. ცომი ორი მოპირდაპირე ბოლოდან შუსკენ თანაბრად გადაახვიეთ და როდესაც ხვეულები ერთმანეტშ მიუახლოვდება, მსუბუქად დააწექით. დახვეული ცომ 20 წთ შედგით მაცივარში.ღუმელი 200 გრადუსამდე. ცომი დაჭერით 1/2 სმ-ის სისქის ნაჭრებად და ცალი მხარე დარჩენილ შაქარში ამოავლეთ. დაალაგეთ ნაჭრები ცხიმწასმულ ფორმაზე ისე, რომ შქრიანი მხარე ზემოთ მოექცეს, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 15 წთ. შემდეგ ნამცხვრები ამოატრიალეთ და კიდევ 5 წთ აცხვეთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტყემლის მურაბა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი