ომლეტი პომიდვრით

შემადგენლობა:

 მომზადება:

დასაწყისში ღრმა თეფშზე ვტეხავთ კვერცხს და ვურევთ კარგად,ვამატებთ ფქვილს, რძესა და მარილს.

ავურიოთ კარგად. გავხეხოთ ყველი, დავჭრათ პომიდორი კუბიკებად. დავდგათ ტაფა, მოავასხათ ზეთი.

დავაყაროთ პომიდორი, გავაჩეროთ 1 წთ. შემდეგ დავასხათ კვერცხიანი მასა. ტაფას თავი დავახუროთ

და შევწვათ ომლეტი. 2 წუთით ადრე სანამ ტაფას გადმოვდგამთ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ქათმის ხორცი