“ნუტელა”

ინდგრედიენტები:

მომზადების წესი:

ქვაბში ჩავასხათ რძე, შაქრის ფხვნილი და კაკაო, დავდგათ ცეცხლზე და განუწყვეტლივ ვურიოთ ადუღებამდე, ადუღების შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ 20 წუთი. შემდეგ დავუმატოთ კარაქი და კარგად ავურიოთ. გადავიღოთ მინის ჭურჭელში. სურვილისამებრ შეიძლება ზევიდან მოვაყაროთ შოკოლადი ან თხილი.

 

რეცეპტი მოგვაწოდა ჩვენმა მომხმარებელმა : მარიამ მითაიშვილმა.

“ნუტელა”
2.5 (50%) 10 votes



წაიკითხეთ სხვაც

გოზინაყი მიწისთხილით



ამ რეცეპტს აქვს 18 კომენტარი

  1. დატო says:

    ინგრედიენტებში წერია რომ ფქვილი უნდა და მომზადებაში არ წერი. ფქვილი უნდა თუ არა?

  2. ტატა says:

    კარგ საიტს მივაგენი <3

  3. mariami says:

    dzaan kaii gamovida madloba:*:*<33

  4. სანდრო says:

    ფქვილი უბრალოდ შემასქელებელია და შეგიძლია გამოტოვო.
    გაციებისას ისეც შესქელდება;3

  5. თოკო says:

    მადლობა . კაი გამოვიდა <3

  6. სახელი*მაკა says:

    ძალიან კარგი გამოვიდა თუმცა ფქვილის გარეშე არ გასქელდება,მე ფქვილით გავაკეთე.უგემრიელესია

  7. ანანო says:

    ძაან მაგარი გამომივიდა მადლობა ამ საიტსს 3>

  8. სახელი*ნინო says:

    ფქვილი რა დროს უნდა ავურიოთ?

  9. თეო says:

    ფქვილი როდის გავუკეთო?

  10. ანა says:

    მაგარიაააააააააააააააააააააააა
    ძაან და გემრიელია

  11. სახელი*ნონა says:

    ფქვილი შაქარში უნდა აურიო უფრო ადვილად იხსნება

  12. სახელი*ნონა says:

    ფქვილი შაქარში უნდა აურიო უფრო ადვილად იხსნება

  13. სახელი*გვანცა says:

    მადლობა საიტს:)

  14. სახელი*მარი says:

    კარგი და ადვილი გასდაკეტებელია ნუტელა

  15. ანი says:

    გემრიელია მაგრამ ნუთეალა არაა :))

  16. ანა says:

    ნამდვილ ნუტელას ძალიან არ წააგავს

  17. სახელი*მარი says:

    სამაგიორეოდ იცი რომ ნატურალურია და არაა ათასი სასიზღრობებით გამოტენილი.

  18. სახელი*მარი says:

    ფქვილი რისთვის არის საჭირო?

დატოვეთ კომენტარი