ნიგვზის ბურთულები

შემადგენლობა:

მომზადება:

თაფლი, შაქარი და ზეთი ავურიოთ ერთმანეთში და გავცხელოთ შეყავისფრებამდე, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ნიგოზი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 2–3 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ.  სასურველ ფორმაზე (შეგვიძლია გამოვიყენოთ ბანბანერკის ფირფიტა) წავუსვათ ცხიმი,  კოვზით მოვათავსოთ მომზადებული ნიგვზიანი მასა, გავაცივოთ და ბრთხილად მოვაშოროთ ფორმას.

ნიგვზის ბურთულები
5 (100%) 3 votes



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*gvanca says:

    dalian gemrielia da imedia yvelas mogewonebat ?

დატოვეთ კომენტარი