ნიგვზიანი მჭადი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაცრილ სიმინდის ფქვილს დავამატოთ საფუარი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, წიწაკა, მარილი, გატარებული ნიგოზი და ნიორი, დავასხათ თბილი წყალი და მოვზილოთ ცომი. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ სასურველი ფორმის მჭადები და შევწვათ ტაფაზე, ზეთში. (შემწვარი მჭადები მოვათავსოთ ჯამზე და გადავაფაროთ ტილო).

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ჯემი

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი