ნიგვზიანი ბურთულები

უგემრიელესი ნიგვზიანი ბურთულების რეცეპტი, რომელიც თქვენს საახალწლო სუფრას დაამშვენებს! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

თაფლი, შაქარი და ზეთი ავურიოთ ერთმანეთში და გავცხელოთ შეყავისფრებამდე, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ნიგოზი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 2–3 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ.  სასურველ ფორმაზე (შეგვიძლია გამოვიყენოთ ბანბანერკის ფირფიტა) წავუსვათ ცხიმი,  კოვზით მოვათავსოთ მომზადებული ნიგვზიანი მასა, გავაცივოთ და ბრთხილად მოვაშოროთ ფორმას.

ნიგვზიანი ბურთულები
4.6 (92%) 5 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ბანანის პიცა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი