ნამცხვარი წითელი მოცვით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი ან ჩააფინეთ პერგამენტი.
  2. კვერცხი, არაჟანი და შაქარი ათქვიფეთ გამაგრებამდე. შეურიეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ ღუმელში 25 წთ. გამოიღეთ ნამცხვარი ღუმლიდან და გააგრილეთ.
  3. ნამცხვარს ამოჭერით გული ისე რომ დარჩეს 2სმ  სიგანის კიდეები და ძირი.
  4. ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე. შეურიეთ წითელი მოცვი, ამოჭრილი გულის ნაფხვენი და მიღებული მასით ამოავვსეთ ნამცხვრის ღრმული.

შეაფასეთ გვერდი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი