ნამცხვარი ‘’ შუ’’

შემადგენლობა:

კრემი:

მომზადება:

ავიღოთ საშუალო ზომის ქვაბი და შიგ წყალი ჩავასხათ. კარაქი დავუმატოთ და როცა ადუღდება, ფქვილიც ჩავამატოთ. ხუთი წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე იდგას და ვურიოთ. მერე გადმოვდგათ და კვერცხები სათითაოდ შევაზილოთ. შემდეგ გაცხელებულ ტაფაზე ს.კ პატარ-პატარა ცოემბი დავდოთ. დაახლოებით 20-25 წუთში გამოცხვება. ამის მერე შუებში მოხარშული კრემი სათითაოდ ჩავდოთ. ზემოდან კი მოხარშული კრემი სათითაოდ  ჩავდოთ .  ზემოდან კი შაქრის პუდრა მოვაყაროთ.  კრემი ასე მოვამზადოთ: ადუღებული რძე შევათბოთ. ცოტა რძე ცალკე ჯამში გადავასხათ და შაქართან და ფქვილთან ერთად ავურიოთ. შემდეგ ეს მასა თბილ რძეში გავხსნათ და ნელ-ნელა ვურიოთ. როცა ადუღდება, გავაციოთ და კარაქან და ვანილთან ერთად ავთქვიფოთ.

ნამცხვარი ‘’ შუ’’
4.41 (88.24%) 17 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ტირამისუ ატმით



ამ რეცეპტს აქვს 5 კომენტარი

  1. სახელი*თაკო says:

    გამარჯობათ. მაინტერესებს რამდენ გრადუსზე ცხვება შუ?

  2. სახელი*ფატიმა says:

    შუ ცხვება 180*-ზე, გამოცხობამდე საცხობის კარი არ უნდა გააღოთ, ჩავარდება სიმაღლე ნამცხვრის, ალბათ 25 წუთი მაინც უნდა ცხობას

  3. სახელი*kusi says:

    მაინტერესებს ცომს ფორმას არ ვაძლევთ და პირდაპირ კოვზით ვდეებთ?თუ შეგიძლიათ ვინმემ მიპასუხეთ

დატოვეთ კომენტარი