მოხრაკული საქონლის ხორცი ბროწეულით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. წვენი, რომელსაც ხორცი გამოყოფს, ცალკე ჭურჭელში გადავწუროთ და შევინახოთ.

ხახვი წწვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ ხორცს და ერტად მოვხრაკოთ. მერე  დავასხათ თავისივე წვენი, დავაყაროთ მარილი, პილპილი და ერთად კარგად მოვშუშოთ. სუფრაზე მიტანის წინ ავურიოთ შიგ მარცვლებად დარჩეული ბროწეული.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის რულეტი ყველით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი