მოშუშული თევზი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ფარგა გაასუფთავეთ, გარეცხეთ, გამოარჩიეთ ფილე და დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად.
  2.  ჩააწყვეთ ტაფაში, მოაყარეთ პირშუშხა, მოასხით გამდნარი კარაქი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, დააფარეთ თAვზე და შუშეთ 40-50 წთ.
  3. მომზადებამდე 30 წუთით ადრე მოასხით არაჟანი.
  4. გადაიტანეთ ლანგარზე. მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი. სუფრასთან მიიტანეთ მოხარშული კარტოფილის განირთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

”სალიანკა”

       


ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი