მობრაწულა წიწაკითა და ლობიოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფორმას წასუვით ცხიმი. ფენოვანი ცომი გაალღვეთ, გააბრტყელეთ და მოათავსეთ ფორმაში ისე , რომ გაუკეთდეს 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები. მოაყარეთ დაფქული ორცხობილა და შედგით მაცივარში.
  2. პამიდორი დაყარეთ ტაფაზე, დაუმატეთ სანელებლები, წიწაკა და ადუღეთ საშუალო ცეცხლზე 5 წთ.
  3. გააცხლეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფარში მოშუშეთ ზეთში. შეურიეთ პამიდვრიანი მასა, ლობიო და კვლავ მოშუშეთ დაბალ ცეცხლზე 10 წთ. დაუმატეთ ყველის ნახევარი, ამრილი და პილპილი.
  4. ფარშიანი მასა თანაბრრად გაანაწილეთ ცომზე. მოაყარეთ დარჩენილი ყველი და აცხვეთ 40 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი