მეგრული კუჭმაჭი

მომზადება:

მოხარშეთ საქონლის ან ფრინველის 1 კგ კუჭმაჭი, დაჭერით, მოათავსეთ ქვაბში, დაუმატეთ 2ს.კ

ცხიმი და მოშუშეთ თავისივე წვენში, დაუმატეთ 4 ც წვრილად დაჭრილი ხახვი და გააგრძელეთ

მოშუშვა. 2ს.კ ძმარში გახსენით დანაყილი 5 კბილი ნიორი, ორ-ორი ჩ.კ ხმელი ქინძი და ქონდარი,

შავი პილპილი, წითელი წიწაკა და მარილი გემოვენბით. კუჭმაჭს შეურიეთ მომზადებული მასა

და გააჩერეთ ცეცხლზე 5-10 წთ. სუფრაზე მიიტანეთ ცხლად მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.

მეგრული კუჭმაჭი
5 (100%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის ქაბაბი ბრინჯით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი