ლულა ქაბაბი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი, ქინძი,ხახვი,ნიორი, წიწაკა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,

ყველაფერი კარგად ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში ნახევარი საათი. ფარშისგან  გავაკეთოთ

ლულა ქაბაბი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ მაყალზე ყველა მხრიდან.

ლულა ქაბაბი
5 (100%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ფლავი ფორთოხლით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. Dato says:

    ხორცი თუ არ გალახე შამფურზე არ გაჩერდება.

დატოვეთ კომენტარი