ლობიო მწვანილებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხმელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხარშოთ ( ხარშვისას ვამატოთ ადუღებული წყალი).

როდესაც ლობიო კარგად მოიხარშება, ქვაბიდან გადმოვწუროთ ლობიოს ნახარში, ხოლო მარცვლები კარგად

ამოვლესოთ ხის კოვზით. ამოლესილ ლობიოში ისევ ჩავასხათ გადმოწურული სითხე და მოვურიოთ.

დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი,ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი,

ტყემლის საწებელი, დანაყილი ნიორი და წიწაკა. კიდევ 10 წუთს ვხარშოთ.

ლობიო მწვანილებით

2.8 (56.36%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტომატ-პასტის სოუსი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი