ლიმონის ღვეზელი

მომზადება:

ათქვიფეთ 1 ც კვერცხი, 200 გრ შერბილებული მარგარინი, 1 ქილა არაჟანი, 1/2 ჩ.კ სოდა ძმრით. 2.5 ჭიქა ფქვილი.

შეაზილეთ ერთმანეთს. ცომი გაყავით ორ ნაწილად. გააბრტყელეთ, ცომის ერთი ნაწილი დადეთ ფქვილმოყრილ  საცხობ

ფირფიტაზე, მოაყარეთ გული, დააფინეთ ცომის მეორე ნაწილი. შემოუკეცეთ გვერდები, შედგით ღუმელში

საშუალო ტემპერატურაზე.

 

გული:

3 ც ლიმონს გადაალეთ მდუღარე წყალი და გახეხეთ მთლიანად. აურიეთ 1.5 ჭიქა შაქრის ფხვნილში.

ლიმონის ღვეზელი
4.5 (90%) 2 votes





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი