ლეღვის ჯემი

შემადგენლობა:

 მომზადება:

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ 3/4 ჩ.ჭ წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე

10-15 წთ, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს

და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.

 

ლეღვის ჯემი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

დონატები თხილით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი