ლავაში

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილით, მარილით და წყლით მოვზილოთ საშუალო ცომი და გავაჩეროთ ნახევარი საათი. გავყოთ ცომი ორ

ნაწილად, თითოეული კარგად გავაბრტყელოთ, წავუსვათ ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი,

ცომი გადავახვიოთ რულეტივით. ცომი გავაბრტყელოთ ტაფის ზომაზე, ჩანგლით დავჩხვლიტოთ და ორივე

მხრიდან გამოვაცხოთ.

ლავაში

5 (100%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პომიდვრის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი