კიევური ტორტი

უგემრიელესი ტორტის რეცეპტი.! 

 

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთქვფიოთ, ნელ-ნელა  დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი. ნიგოზი ბლენდერით დავაქუცმაცოთ, ვანილთან ერტდ ავურიოთ ფქვილს და დავუმატოთ ათქვეფილ ცილას. მიღებული ცომი გავყოთ 2 ნაწილად და თითოეული  გამოვაცხოთ დაახლოებით 2 საათის განამვლბოაში 120 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.

კრემის მოსამზადებლად რძე ავადუღოთ ვანილთან  და  შაქრის  ფხვნილთან ერტდ. დავუამტოთ ფქვილი და ნელა ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, კარაქი ცალკე ავთქვფიოთ და დავუამტოთ რძის ნარევს, შემდეგ გავყოთ 2 ნაწილად და ერთ ნაწილს კაკაო დავუმატოთ. ფენები ერთანეთს შევურიოთ კრემით, ზედაპირზე წავუსვათ კაკაოიანი კრემი. მოვრთოთ გემოვნებით.

კიევური ტორტი
4.67 (93.33%) 3 votes





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი