კვერცხის სალათი ფრანგულად

შემადგენლობა:

მომზადება:

ადუღებულ წყალში 6 წუთის განმავლობაში მოხარშეთ კვერცხები. გადაავლეთ ცივი წყალი, გაფცქვენით და აცალეთ გაგრილება. შემდეგ დაჭერით მეოთხედებად.

მწვანე ლობიო 25 წუთის განმავლობაში ადუღებულ წყლით სავსე მოზრდილ ქვაბში მოათავსეთ. შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი. ჩააწყვეთ დიდ ჯამში. აურიეთ თინუსი, ზეთისხილი და კვერცხები. ლიმონის წვენი და თინუსის ქილისან გადმოღებული ზეთი კარგად აურიეთ პატარა ჯამში. მოასხით ეს ნარევი სალათას და ისევ აურიეთ. შეგიძლიათ მომზადებისთანავე მიირთვათ.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბარდის პიურე



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი