კექსი ატმით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ათქვიფეთ გოგლიმოგლი, დაუმატეთ კარაქი. არაჟანი და  მაწონი შეურიეთ, ჩაყარეთ სოდა,

გააჩერეთ ცოტა ხანს და ჩაამატეთ  გოგლიმოგლს, ნელ-ნელა დაამატეთ ფქვილი, ურიეთ ხის კოვზით.

დაამატეთ ვანილი და დაჭრილი ატამი.

ლიმონის კანი გახეხეთ და ცომს შეურიეთ. გააჩერეთ 10-15 წუთი.

ჩაასხით ცხიმწასმულ ფორმაში და გამაოცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 40ც წუთი.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ''თითები''