კალმარი სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. კალმარი მოხარშეთ მარილწყალში 5 წთ.
  2. სოუსის მოსამზადებლად ფქვილი მოხალეთ ისე, რომ ფერი არ შეეცვალოს, გააგრილეთ და დაასხით თევზის ბულიონი, თან ურიეთ. შეურიეთ არაჟანი, ადუღეთ 7-10 წთ. და დაუმატეთ მარილი.
  3.  მოხარშული კალმარი დაჭერით გრძლად, დაასხით სოუსი და წამოადუღეთ.
  4. სუფრასთან მიიტანეთ კარტოფილის გარნირით. გააფორმეთ მწვანილითა და ლიმონით.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის რულეტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი