იტალიური ორცხობილა

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხცის გული და შაქარი კარგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა დავუმატოთ გაცრილი 75 გრ ფქვილი

და მოვაყაროთ მარილი. ცალკე ჯამში ავთქვიფოთ კვერცის ცილა. შევურიოთ ერთმანეთს ორივე

მასა. გავახუროთ ღუმელი 150 გრადუსზე, ქურის ტაფას წავუსვათ  კარაქი და მოვაყაროთ ფქვილი.

საკონდიტრო ტომრით დავასხათ 10 სანტიმეტრის სიგრძის ჩხირები. შაქრის პუდრა მოვაყაროთ

ორცხობილებს. დაველოდოთ 10 წუთი, სანამ მოყრილი შაქარი გადნება და ისევ მოვაყაროთ,

დაველოდოთ 2 წუთი და გამოვაცხოთ.

იტალიური ორცხობილა
4.25 (85%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

შოკოლადის კექსუნები

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი