იტალიური ბისკვიტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში ჩავახალოთ კვერცხი, მოვააყროთ შაქარი და ვთქვიფოთ,სანამ ჰაეროვან მასას არ

მივიღებთ. ნელ-ნელა დავამატოთ გაცრილი ფქვილი. გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე.

ტორტის ფორმას წავუსვათ კარაქი, მოვაყაროთ ფქვილი, ჩავასხათ მიღებული ცომი და გამოვაცხოთ

30 წთ.

იტალიური ბისკვიტი
4.21 (84.21%) 19 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ატმის ნამცხვარი

ამ რეცეპტს აქვს 7 კომენტარი

  1. მეგი says:

    იტალიური ქათმის კვერცხისგან კეთდება თუ რატომ დაერქვა იტალიური? ეს ხომ ჩვეულებრივი „ჩვენებური“ ტორტის ბისკვიტია :))))

  2. სახელი*lasha papunashvili says:

    ra jandaba ician italielebma tortis?amat marto makaroni da pica ician,,,

  3. სახელი*dea says:

    Lasha italiebma kargi pizzac ician , makaronic, zalian gemrieli namcxvrebic da saertod italiuri samzareulo msoplioshi cnobilia da cudia sheutacmyopeli komentari

  4. inga says:

    gadasarevi biskviti gamomivida am receptit,didi madloba

  5. სახელი*xatia says:

    sapuari ar unda?

  6. სახელი*mari says:

    diametric daaxloebit ramdeni unda iyos?

დატოვეთ კომენტარი