ისპანახი იტალიურად

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქიშმიში დავალბოთ ცივ წყალში. ისპანახი გავრეცხოთ, გადავიტანოთ ქვაბში და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 2-3 წთ.

ისპანახი გავშალოთ განიერ თეფშზე და შევაშროთ. ზეითუნის ზეთში და კარაქში მოვშუშოთ

შუაზე გაჭრილი ნივრები და როცა გავარდისფერდება, ამოვიღოთ. ამაცე ცხიმში მოვშუშოთ.

კერძს ჩავამატოთ მარილი, პილპილი,ფიჭვის კაკლეტი და მოხრაკული ნიორი.

შეაფასეთ გვერდი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი