ინდაური გაგრის ჩირით

 შემადგენლობა:

მომზადება:

ინდაურის ხორცს მოვაშოროთ ძვლები და გავრეცხოთ. საფანელი,გატარებული გაგრის ჩირი,

კაკალი,ვაშლის წვენი, ზეთი, როზმარინი, გაჭყლეტილი ნიროი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში.

მიღებული მასა გადავიტანოთ ხორცზე, გადავახვიოთ და შევკრათ ძაფით. სევდგათ ხორცი

ღუმელში და მოვამზადოთ საშუალო ცეცხლზე. მდოგვი გავხსნათ წყალში და გადავუსვათ

ინდაურს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტოლმა ტომატში



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი