ინდაური გაგრის ჩირით

 შემადგენლობა:

მომზადება:

ინდაურის ხორცს მოვაშოროთ ძვლები და გავრეცხოთ. საფანელი,გატარებული გაგრის ჩირი,

კაკალი,ვაშლის წვენი, ზეთი, როზმარინი, გაჭყლეტილი ნიროი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში.

მიღებული მასა გადავიტანოთ ხორცზე, გადავახვიოთ და შევკრათ ძაფით. სევდგათ ხორცი

ღუმელში და მოვამზადოთ საშუალო ცეცხლზე. მდოგვი გავხსნათ წყალში და გადავუსვათ

ინდაურს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყაბაყი რუსულად ყაბაყი რუსულად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი