ინდაურის ქაბაბი პომიდვრით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მარინადის მოსამზადებლად ერთმანეთში აურიეთ თეთრი ღვინო, სოიოს სოუსი, ზეთი, დაფქული წითელი

წიწაკა, მარილი და პილპილი. დაჭერით ხორცი პატარა ნაჭრებად და ჩააწყვეთ მარინადში,გააჩერეთ

1 საათით. შემდეგ ამოიღეთ ხორცი მარინადიდან და გააშრეთ.

წიწაკას გამოაცალეთ თესლი, დაჭერით მოკლე და მსხვილ ნაჭრებად.გაფცქვენით ხახვი. გარეცხეთ

პომიდორი და დაჭერით 4 ნაწილად. ლორი დაჭერით კუბებად. შამფურზე წამოაცვით ინდაურის

ნაჭრები,წიწაკა, პომიდორი,ხახვი და ლორი. ქაბაბი 8-10 წთ ატრიალეთ და დროდადრო ამოავლეთ

მარინადში.

ინდაურის ქაბაბი პომიდვრით
4 (80%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული კერძი- იახნი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი