ინდაურის მობრაწულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  2. ფქვილის, კარაქის, 1ჩ.კ მარილის, სულგუნისა და 4ს.კ არაჟნისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი და ფორმაში ხელით გააბრტყელეთ.
  3. ინდაურის ხორცი გარეცხეთ, გააშრეთ და გრძელ ზოლებად დაჭერით. მოაყარეთ მარილი, პილპილი  და შეწვით ზეთში.
  4. მწვანე ხახვი გაასუფთავეთ, გარეცხეთ და რგოლებად დაჭერით. პამიდრო გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით.
  5. შეურიეთ ერმანეთს ხახვი, პამიდორი, მწვანილი, სემწვარი ხორცი და დარჩენილი არაჟანი. სურვილისამებრ დაუმატეთ მარილი და პილპილი.მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომზე და აცხვეთ 55წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი ფარშით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი