ინდაურის კატლეტები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ინდაურის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და ჩავაწყოთ სოუსში, რომელიც ასე მზადდება: მაიონეზი,

მარილი,შაქარი,სახამებელი,წითელი წიწაკა კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, ჩავაწყოთ ხორცი და შევდგათ

მაცივარში 12 საათი. ტაფაში ავადუღოთ ზეთი, სუფრის კოვზით ფრთხილად ჩავაწყოთ მიღებული მასა და

შევწვათ ორივე მხრიდან ოქროსფრად.

ინდაურის კატლეტები

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცი სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი