აჯიკა

გთავაზობთ გურული აჯიკის რეცეპტს!

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ წიწაკები, გამაოცალეთ თესლები და გააშრეთ. გაფცქვენით ნიორი და გარეცხეთ.

ქინძს გააცალეთ მარცვლები და რბილი ყლორტები, ღეროები და გადაყარეთ. თხილი, წიწაკები,

ნიორი და ქინძი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შეათხელეთ ძმრითა და გადადუღებული წყლით.

დაუამტეთ სუნელები და მარილი-გემოვნებით.

აჯიკა
3.5 (70%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

კოლიო



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი