ზუთხის მწვადი

შეწვისას ყურადღება მიაქციეთ, რომ თევზი თანაბრად შეიწვას ყველა მხრიდან,რათა სუფრაზე მიტანისას მიმზიდველად გამოიყურებოდეს!

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზს გააცალეთ კანი და გამოაცალეთ ფხები. გარეცხეთ და დაჭერით გრძელ ნაჭრებად.

მაიონეზი, არაჟანი, ტომატი და ზეთი შეურიეთ ერთმანეთს, დაუამტეთ პილპილი და მარილი

გემოვნებით. მიღებულ მასაში ამოავლეთ ზუთხის ნაჭრები.შეკმაზული ზუთხი წამოაგეთ შამფურზე

ან დააწყვეთ ტაფაზე და შეწვით დაბალ ცეცხლზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ზუთხის მწვადი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი