ვაშლის ჟელე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად,დავასხათ მდუღარე წყალი და სამი წუთი ვხარშოთ.მოხარშული ვაშლი ქვაბიდან ამოვალაგოთ და თავდახურულ ჭურჭელში მოვათავსოთ.ნახარშ წვენში ჩავყაროთ ვაშლის ქერქი გულიანად,მოვხარშოთ,გავწუროთ,მერე შაქარი დავაყაროთ და ავადუღოთ.ცხელ სიროფში გავხსნათ კვერცხის ცილაში არეული წინასწარ დამბალი ჟელატინი,წამოვადუღოთ და გავწუროთ.სწრაფად ჩავუმატოთ შიგ მოხარშული,დაჭრილი ვაშლი, ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაცივოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს ტორტი