ვაშლის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლები გაჭერით ოთხად, გათალეთ და ამოაჭერით გული. მეოთხედები თხელ ნაჭრებად დაჭერით. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე და საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.ნაღები, 1 ჭიქა შაქარი, შაქრიანი ვანილი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.დაუმატეთ ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი, ლიმონის ცედრა და 2 მწიკვი მარილი. ცომი გაანაწილეთ საცხობ ფირფიტაზე და ზემოდან ვაშლის ნაჭრები მოაწყვეთ.აცხვეთ 10 წთ. კარაქში მოხალეთ ნუში. შეურიეთ დარჩენილი შაქარი და რძესთან ერთად წამოადუღეთ.გამოიღეთ ნამცხვარი ღუმლიდან, ზედაპირზე თანაბრად გაანაწილეთ ნუშიანი მასა, შედგით ღუმელში და აცხვეთ კიდევ 15 -20 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაფინები ნიგვზით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი