ვაშლის ნამცხვარი მარციპანით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გაასწორეთ.მარციპანი თხელ ნაჭრებად დაჭერით და ცომზე თანაბრად გაანაწილეთ. გათალეთ ვაშლები, ამოაჭერით გული, დაჭერით თხელ ნაჭრებად და მოაწყვეთ ნამცხვარზე. აცხვეთ 50 წთ საშუალო ტემპერატურაზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ჯემით