ეკლერი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად საჭირო პროდუქტები ავურიოთ ერთმანეთს და ოდნაც თხელი, რბილი ცომი მივიღოთ. ცომი კოვზით დავდოთ ტაფაზე, მივცეთ ეკლერის ფორმა და გამოვაცხოთ აეღუმელში 220 გრადუს ტემპერატურაზე.

კრემის მოსამზადებლად რძე და შაქრის ფხვნილი მოვხარშოთ, დავუმატოთ ფქვილი და განუწყვეტლივ ვურიოთ, რომ კარგად გაიხსნას, შემდეგ ჩავამატოთ კვერცხის გულები( ფრთხილად უნდა ვიყოთ რომ არ მოიხარშოს). ეკლერები გავაციოთ, დანით შუაზე გადავჭრათ და კრემით ამოვავსოთ.

ეკლერი

4.5 (90%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი წითელი ბლით





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. მარიამი says:

    გემრიელი გამოდის. გასინჯული მაქვს

  2. მარიამი says:

    მაგარია

დატოვეთ კომენტარი