დესერტი ჟოლოს ჯემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გავადნოთ თეთთი შოკოლადის ნახევარი და კარაქი ერთად და კარგად ავურიოთ. ცალკე ჯამში მოვათავსოთ

შაქარი,კვერცხი, ვანილის ექსტრაქტი და კარგად ავთქვიფოთ.  დავუმატოთ გამდნარი კარაქი და შოკოლადი,

კარგად ავთქვიფოთ. დავამატოთ ფქვილი და მარილი და კიდევ კარგად ათქვიფოთ. მიღებული მასის

ნახევარი მოვათავსოთ პერგამენტიან საცხბო ფირფიტაზე და შევდოთ ღუმელში 350 გრადუსზე 15 წუთით.

როდესაც გამოცხვება, წავუსვათ ჟოლოს ჯემი, შემდეგ გადავუსვათ დარჩენილი მასის და თეთრი შოკოლადის

ნაზავი, ბოლოს მოვაყაროთ დაჭრილი ნუში, შევდოთ ღუმელში 25 წუთის განამვლობაში.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლიმონის ნაყინი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი