დესერტი მიწისთხილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქვაბი დადგით დაბალ ცეცხლზე და მოათავსეთ კარაქი, ურიეთ, რომ კარგად გადნეს, შემდეგ

დაუმატეთ კარამელის შოკოლადი, ზეფირი,შესქელებული რძე და ვანილი. ურიეთ კარგად, რომ

მიიღოთ ერთიანი მასა. სასურველ ჭურჭელში მოათავსეთ 150 გრ მიწისთხილი, შემდეგ მოასხით

მიღებული მასა და ზემოდან ისევ მიწისთხილი. კარგად გადაანაწილეთ. მიღებული დესერტი

შედეთ მაცივარში 1-2 საათის განმავლობაში. შემდეგ გამოიღეთ დაჭერით და მიირთვით გემრიელად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შინდის მურაბა