დესერტი ატმით და პიტნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მწიფე ატამს გავაცალოთ კანი, მოვაშოროთ კურკა და დავჭრათ პატარა კუბიკებგად.

ავადუღოთ შაქარი და წყალი, რომ მივიღოთ სიროფი. ჩავყაროთ მზა სიროფში დაჭრილი ატამი,

დავუმატოთ ფორთოხლის წვენი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში.

გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, გავაციოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი პიტნა.

დესერტი ატმით და პიტნით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ბურთულები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი